Політика

В АП рекомендують Луценку звернути увагу на візити Бойка і Медведчука до РФ

В Адміністрації президента України рекомендують генеральному прокуророві України Юрію Луценку звернути увагу на візити засновника "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка і голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука до Росії.

"Нас дивує, що генпрокурор України ніяк не відреагував на те, що український парламентар Юрій Бойко, а також український громадянин Медведчук їздили вже двічі до країни-агресора, зустрічалися там із представниками країни-агресора, найбільшої державної компанії ("Газпром" - ІФ), і немає абсолютно ніяких правових рішень із цього приводу", - сказала прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель на брифінгу в понеділок у Києві.

Як повідомлялося, 7 червня Юрій Бойко і Віктор Медведчук здійснили візит до російського Санкт-Петербурга, де зустрілися з головою "Газпрому" Олексієм Міллером.

Раніше, 22 березня, Бойко та Медведчук відвідували Москву, де зустрічалися з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим та головою правління російської корпорації "Газпром" Міллером. Вони, зокрема, обговорили питання постачання газу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ