Політика

У першій п'ятірці партії "Голос" на виборах у Раду - Святослав Вакарчук, Юлія Клименко, Кіра Рудик, Ярослав Железняк, Олександра Устинова

Список партії "Голос" на позачергових виборах до Верховної Ради очолили музикант і громадський діяч Святослав Вакарчук, екс-заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко, голова IT-компанії Ring Ukraine Кіра Рудик, радник прем'єр-міністра з парламентських відносин Ярослав Железняк, антикорупційна активістка Олександра Устинова.

Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, відповідний список партії на виборах затвердили на з'їзді політичної сили "Голос" у суботу в Києві.

У десятку списку партії увійшли також керівний партнер юридичної фірми "Василь Кисіль і партнери" Олег Макаров, громадський активіст і екс-глава правління антикорупційної організації "Transperancy International Ukraine" Ярослав Юрчишин, журналіст Сергій Рахманін, громадська активістка, в.о. голови Одеської обласної державної адміністрації в 2016-2017 роках Соломія Бобровська, заступник міністра охорони здоров'я України Ольга Стефанишина.

Крім того, в тридцятці партії "Голос" на виборах - партнер консалтингової компанії McKinsey & Company Володимир Цабаль, воїн АТО, "кіборг" Андрій Шараскін (позивний "Богема"), екс-заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун, голова правління ГО "КримСОС" Таміла Ташева, шоумен Сергій Притула.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ