Політика

Якщо Росія хоче почати говорити із Зеленським "з чистого аркуша" і для цього очікує від нього пропозицій, то має озвучити свої - Кучма

Представник України в Тристоронній контактній групі (ТКГ), другий президент України Леонід Кучма наголошує, що пропозиція представників керівництва Росії до президента України Володимира Зеленського почати вибудовувати взаємовідносини між сторонами "з чистого аркуша" має передбачати також і озвучування конкретних позицій Москви.

"Я постійно говорю, що рух має бути двостороннім. Я почув заяву прес-секретаря президента Росії Пєскова про те, що Кучма загалом не поганий, але ми маємо з президентом Зеленським розмовляти... що Зеленський має надати пропозиції. Так от, якщо б Пєсков сказав, що "ось, з нашого боку ми пропонуємо те, те, те". А то пропонують з чистого аркуша, а що це за чистий аркуш? А може, вони скажуть чистий аркуш - це Крим їхній, ситуація на Донбасі - заморожений конфлікт і так далі", - сказав він на прес-конференції в Адміністрації президента України в четвер.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ