Політика

Партія "Голос" Вакарчука вирішила включити волонтерів у свій виборчий список

Партія "Голос" музиканта Святослава Вакарчука прийняла рішення включити волонтерів у свій виборчий список.

"Після перегляду анкет наших волонтерів та індивідуальних співбесід з ними, ми зрозуміли, що там є не просто помічники. Там є люди, які і є справжніми змінами. Саме тому партія "Голос" прийняла безпрецедентне для української політики рішення. Ми пропонуємо нашим волонтерам ставати учасниками нашого передвиборного списку, з яким ми підемо на вибори до Верховної Ради", - сказав Вакарчук у своєму відеозверненні на сайті партії.

Як повідомляється, заповнивши заявку на сайті GolosZmin.org, можна стати членом партії "Голос"; учасником виборчого списку партії; а також кандидатом у народні депутати у мажоритарному окрузі від партії.

"Ми вже відібрали понад 50 дуже цікавих і достойних кандидатів. І це тільки початок! А ще ми впевнені, що серед них багато лідерів, готових боротися від нашого імені в мажоритарних округах", - додав Вакарчук.

Волонтери мають заповнити форму, надіслати CV (резюме) та мотиваційні листи, додати ідеї до програми партії та регіональної програми.

У повідомленні зазначено, що персональний склад списку партії затвердить з'їзд "Голосу". Також з'їзд вирішить, кого з кандидатів у народні депутати партія підтримає в мажоритарних округах.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ