Політика

Партія "Наш край" спростувала участь у політичному проекті Труханова і Кернеса

Партія "Наш край" спростовує інформацію про свою участь у новому політичному проекті, в рамках якого кілька політичних сил, зокрема "Довіряй справам" і "Відродження", об'єднуються в єдину політичну силу для участі в парламентських виборах.

"У повідомленні стверджується, що незабаром буде створено нову політичну партію за участю частини партії "Наш край" і нібито до нового об'єднання вже приєднався народний депутат Сергій Шахов... Просимо спростувати повідомлення", - йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою партії в понеділок.

У свою чергу народний депутат від партії "Наш Край" Сергій Шахов заявив, що має намір приймати рішення про участь у парламентських виборах спільно з однопартійцями. "Щодо нібито моєї участі у нових політичних проектах або "без меня меня женили"... Відповідаю усім та без підтекстів: я представник партії "Наш край" і ухвалюватиму рішення тільки спільно з моїми колегами. "Наш край" - команда, і рішення про участь у будь-яких виборах ми приймаємо командою", - написав Шахов на своїй сторінці у соцмережі Facebook у понеділок.

Він також повідомив, що "українці незабаром дізнаються, в якому форматі" партія "Наш край" братиме участь у виборах.

Як повідомлялося, співголова депутатської групи "Відродження" у Верховній Раді Віталій Хомутиннік заявив, що партії "Довіряй справам" Геннадія Труханова, "Відродження", частина представників партії "Наш край" і народних депутатів групи "Воля народу" об'єднуються в єдину політичну силу для участі в парламентських виборах.

За словами політика, ще немає рішення, хто очолить політсилу, але точно відомо, що мер Одеси Геннадій Труханов і мер Харкова Геннадій Кернес увійдуть до першої п'ятірки списку партії на парламентських виборах; за списками партії будуть також йти мери та голови обласних рад.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ