Політика

Зробимо все для недопущення повернення імперії зла

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов заявив, що Україна повинна зробити все, щоб не допустити повернення до імперії зла, а також докладе зусиль до повернення всіх політв'язнів, повідомила прес-служба РНБО.

"Маємо зробити все, щоб не допустити повернення до імперії зла, де можливі репресії і геноцид! Докладемо всіх зусиль до повернення додому всіх політв'язнів і військовополонених! Пам'ятаємо, щоб перемогти!"– йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Україна вшановує пам'ять понад півмільйона українців - жертв політичних репресій комуністичного режиму, які зазнали жорстоких тортур і переслідувань.

Також наголошується, що Російська Федерація знову намагається захопити території, змінити кордони, прагне знищити незалежну Україну, а в російських в'язницях і колоніях катують українських співвітчизників-патріотів.

"Слово "політв'язень" знову стало реальністю. Але Україна вже ніколи не буде частиною "русского мира". Наша держава самим своїм існуванням суперечить існуванню режиму П

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ