Політика

Радники Зеленського обговорювали в Брюсселі підтримку Заходу в проведенні антикорупційної, судової реформи та реформ в економіці

Радники новообраного президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка продовжили обговорювати в Брюсселі підтримку першочергових кроків нового глави держави.

Як повідомляє прес-служба В.Зеленського, 3 травня вони зустрілися з кабінетами голови Європейської Комісії Жан-Клода Юнкера, голови Європейської Ради Дональда Туска і європейського комісара з питань європейської політики сусідства і переговорів з розширення Йоганнеса Гана.

Окрім цього, члени команди В.Зеленського взяли участь у робочому ланчі в посольстві Канади у Бельгії з представниками країн-учасниць конференції з підтримки реформ в Україні, яка відбудеться влітку в Торонто.

"Основним питанням обговорення було сприяння з боку західних партнерів у реалізації антикорупційних заходів, судової та економічної реформ, забезпеченні верховенства права. Ці напрями є першочерговими пріоритетами новообраного президента України", - зазначає прес-служба В.Зеленського.

Радник О.Данилюк зазначив, що західні партнери налаштовані на підтримку декларованої політики В.Зеленського та зацікавлені в активізації співпраці з Україною під час його президентства.

Радники В.Зеленського також провели зустрічі з генеральним директором Директорату Європейської Комісії з питань сусідства і переговорів з розширення ЄС Крістіаном Даніельсоном і виконавчим директором Європейського оборонного агентства Хорхе Домеком.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ