Політика

Зеленський повідомив, що його команда підготувала законопроект щодо відновлення відповідальності за незаконне збагачення

Володимир Зеленський, який переміг на виборах президента України, під час зустрічі з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічюсом повідомив, що його команда розробила законопроект щодо відновлення відповідальності за незаконне збагачення.

Як повідомляє прес-служба В.Зеленського, Л.Лінкявічюс нагадав, що Захід особливо уважно стежить за боротьбою з корупцією в Україні. "Скасування кримінальної відповідальності за незаконне збагачення суперечить зобов'язанням України перед Євросоюзом", - зазначив глава МЗС Литви.

В.Зеленський також попросив про допомогу у створенні міжнародної медіаорганізації, яка здійснювала б мовлення на окуповані території України і водночас відстоювала проукраїнську позицію.

Новообраний президент подякував Литві за послідовне відстоювання інтересів України в Європі.

У свою чергу Л.Лінкявічюс привітав В.Зеленського з перемогою на виборах і запропонував допомогу у впровадженні реформ в Україні у сфері боротьби з корупцією та правоохоронній системі.

Литовський міністр повідомив про великий інтерес до новообраного президента України в європейських структурах у Брюсселі і запропонував за першої ж нагоди відвідати міжнародні заходи на рівні ЄС.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ