Політика

Порошенко заявив про намір узяти участь у виборах до Ради зі сформованою через праймеріз командою

Петро Порошенко, завершуючи свою каденцію президента України, на зустрічі з парламентською фракцією "Блок Петра Порошенка" заявив про намір брати участь у парламентських виборах восени поточного року і необхідності формування партійних списків через праймеріз.

"Ми йдемо на парламентські вибори", - заявив глава фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов журналістам після зустрічі членів фракції з президентом у вівторок у Києві.

Він зазначив, що формування партійних списків відбуватиметься через праймеріз.

Була озвучена позиція, що тепер під час вступу до команди проводитиметься праймеріз серед тих, хто захоче стати її членами ", - пояснив А.Герасимов

На уточнювальне запитання журналістів, кого з нинішніх членів партії не буде в новій команді, глава фракції БПП відповів: "Тих, хто не пройде праймеріз".

За його словами, з'їзд партії відбудеться після інавгурації нового президента України.".

А.Герасимов повідомив, що за результатами президентських виборів будуть зроблені відповідні висновки і в партійній структурі відбудуться кадрові зміни.

"Звичайно, будуть і кадрові рішення. Я маю на увазі, перш за все, партійну структуру", - сказав він.

"Ми чітко розуміємо, що одна з головних помилок - в інформаційній стратегії, тому що ми не змогли донести до людей всю значимість тих досягнень, які були отримані Україною як державою протягом цих п'яти років", - зазначив у цьому контексті А.Герасимов.

За словами глави парламентської фракції, П.Порошенко "стає лідером політичної партії і це є головним аспектом, який ми сьогодні проговорювали".

Президент П.Порошенко на президентських виборах поступився Володимиру Зеленському та завершує свою каденцію.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ