Політика

У ЦВК попросили представника Зеленського письмово надати позицію щодо перенесення часу дебатів на Суспільному 19 квітня з 20:00 на 21:00

У Центральній виборчій комісії України попросили представника кандидата в президенти України Володимира Зеленського в ЦВК Сергія Кальченка надати письмову відповідь про те, чи виступає В.Зеленський проти перенесення часу проведення теледебатів на Суспільному ТБ з 20:00 на 21:00.

"Хочу ще раз звернутися до шановного уповноваженого кандидата на посаду президента України пана Кальченка та попросити його в письмовому вигляді на завтра до 10:00 надати відповідь, чи виступає кандидат на посаду президента пан Зеленський проти перенесення часу теледебатів, які планується провести на Суспільному телебаченні, з 20:00 на 21:00", - сказала на засіданні ЦВК у середу член комісії Тетяна Юзькова.

Глава ЦВК Тетяна Сліпачук уточнила, що йдеться про те, щоб дебати на Суспільному було перенесено з періоду 20:00-21:00 на 21:00-22:00 п'ятниці 19 квітня.

Вона також поінформувала, що 18 квітня о 12:00 ЦВК проведе нараду для вирішення питання щодо звернення представника штабу іншого кандидата Петра Порошенка Руслана Князевича про внесення змін до порядку проведення дебатів кандидатів у президенти, щоб П.Порошенко 19 квітня мав можливість побувати на дебатах і в студії Суспільного ТБ, і на НСК "Олімпійський".

Т.Сліпачук наголосила, що це питання буде вирішено відповідно до закону, Конституції та тих норм, які прийняла безпосередньо сама ЦВК.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ