Політика

РФ відмовляється від роботи у тристоронньому форматі - І.Геращенко

 Представники Російської Федерації в гуманітарній та економічній підгрупах Тристоронньої контактної групи (ТКГ) із врегулювання ситуації на Донбасі зірвали засідання у Мінську, повідомляє перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ, Ірина Геращенко, з посиланням на представників України в підгрупі.

"Щойно отримала інформацію з Мінська від колег - російська сторона під надуманими приводами зірвала засідання гуманітарної та економічної підгруп. Представники РФ відмовляються від роботи в тристоронньому форматі в ОБСЄ, шантажують Україну вимогою "прямого діалогу з ОРДЛО" і чекають результатів виборів в Україні, захоплено ловлячи сигнали про "автономії", поїздку майбутнього президента в окуповані РФ Донецьк і Луганськ та інші прокремлівські марення. Запахло реваншем", - написала І.Геращенко у своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вдень.

Раніше Міністерство закордонних справ Білорусі в своєму акаунті в "Твітері" повідомило, що в Мінську в середу вдень почалася зустріч робочих підгруп Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ