Політика

Садовий очікує, що незабаром частина нардепів залишить фракцію "Самопомочі" у ВР

Міський голова Львова, лідер партії "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий очікує, що незабаром частина народних депутатів залишить парламентську фракцію "Самопомочі" і приєднається до інших політичних сил.

"Найближчим часом частина народних депутатів від "Самопомочі" залишить фракцію. Парламент доживає останні місяці, і політики визначаються зі своїм майбутнім і потенційними новими попутниками", - написав А.Садовий на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

За його словами, "Самопоміч" очікує внутрішнє перегрупування. "Ми йдемо в процес формування нового складу кандидатів, який відбудеться за принципом "відкритих списків". Далі підуть ті, для кого це справді справа життя", - зазначив А.Садовий.

Він також подякував своїм однопартійцям за співпрацю: "Як би не склалася доля тих, хто вирішить покинути "Самопоміч" у цей момент, і якими б не були їх мотиви, я хочу подякувати їм за їхню працю. Не скурвились, не зраджували виборців і принципи, робили те, що могли, хоча були у значній меншості".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ