Політика

Зеленський готовий до дебатів

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський готовий брати участь у дебатах перед другим туром президентських виборів, але спочатку треба дочекатися його офіційного оголошення, зазначає політконсультант і радник штабу В.Зеленського Дмитро Разумков.

"Володимир Зеленський вже чітко дав зрозуміти, що готовий до дебатів, і йому абсолютно все одно, буде це Порошенко (нинішній президент України Петро Порошенко - ІФ), Тимошенко (лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко - ІФ) чи якийсь інший кандидат. Як це відбуватиметься, коли, в якому режимі - я поки що про це нічого сказати не можу. Давайте дочекаємося спочатку другого туру, а потім вирішуватимемо проблеми у міру їх надходження", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Д.Разумков зазначив, що розуміє, "в які ворота намагаються грати" опоненти, але вважає, що їм спочатку варто було б вибачитися перед тією кількістю людей, яких образив нинішній президент П.Порошенко, обізвавши їх "маріонетками Коломойського" та називаючи інших кандидатів "проросійськими".

"Під час виборчої кампанії президент говорив, що є він, а решта - це Путін (президент Росії Володимир Путін - ІФ). Так от якось дивно у нього вийшло, тому що, виходячи з тих рейтингів, які показали ці вибори, 85% - це не він (П.Порошенко - ІФ). Але я впевнений, що ці 85% є справжніми патріотами нашої країни, так само, як і ті 15%, які проголосували за нього. І в цьому наша ключова різниця - в повазі до людей, які роблять свій свідомий вибір, у повазі до громадян країни", - наголосив він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ