Політика

Штаби кандидатів у президенти склали графік роботи в день голосування та ніч виборів

Виборчі штаби рейтингових кандидатів на посаду президента України склали графік своєї роботи в день голосування 31 березня і в ніч на понеділок, 1 квітня.

Прес-центр виборчого штабу кандидата в президенти, нинішнього глави держави Петра Порошенка розпочне роботу в день виборів, 31 березня, з 12:00, розташовуватиметься в "Мистецькому арсеналі" в Києві. Протягом дня журналістів інформуватимуть про явку виборців і про можливі порушення. Очікується, що починаючи з 15:00, будуть включення з обласних виборчих штабів кандидата П.Порошенка.

Уранці 1 квітня в прес-центрі буде оприлюднено результати паралельного підрахунку голосів.

Протягом дня до прес-центру приходитимуть довірені особи кандидата в президенти України, відомі люди, з якими журналісти зможуть поспілкуватися.

Як повідомляє "ЗЕ! Команда", штаб шоумена Володимира Зеленського з 8:30 неділі до 13:00 понеділка в режимі реального часу стежитиме за перебігом подій на виборчих дільницях і підрахунком голосів, моніторитиме явку виборців, а також інформуватиме про можливі порушення. Розміститься він у конгресно-виставковому центрі "Парковий" на Парковій дорозі, 16а.

Крім того, обіцяють включення з регіональних штабів, пінг-понг із кандидатом у президенти, неформальне спілкування з представниками "ЗЕ! Команди" та акторами студії "Квартал 95".

У штабі В.Зеленського перший брифінг заплановано на 10:00 неділі. Після цього члени команди виходитимуть до преси кожні кілька годин.

Прес-центр лідера партії "ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко працюватиме на вул. Десятинній, 12, розпочне свою роботу з прес-конференції о 12:00. Протягом дня і до ночі представники штабу Ю.Тимошенко інформуватимуть про перебіг голосування та можливі порушення, а о 20:00 обіцяють транслювати результати екзит-полів.

Прес-центр штабу кандидата на посаду президента, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка розпочне роботу 31 березня о 18:00 (Київ, вул. Іллінська, 22). Плануються оперативні брифінги віп-спікерів.

Прес-центр кандидата в президенти від "Опозиційної платформи - За життя" Юрія Бойка відкриється 31 березня о 13:00 за адресою: Київ, вул. Велика Васильківська, 62-64, 6 поверх. Там можна буде отримати оперативну інформацію про перебіг голосування в областях, зокрема про порушення. Штаб вестиме паралельний підрахунок голосів. Брифінги розпочнуться о 13.00. Прес-центр завершує свою роботу 31 березня о 00:00. 1 квітня розпочне роботу о 10:00.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ