Політика

Порошенко у другому турі виборів з мінімальним відривом виграв би у Тимошенко - Американське опитування

Нинішній президент України Петро Порошенко переміг би у другому турі виборів лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко, про що свідчать результати опитування міжнародної компанії Greenberg Quinlan Rosner (GQR) і української InfoSapiens, розміщені на сайті видання "Новий час" у суботу.

За П.Порошенка віддали б свої голоси 48% виборців, які мають намір голосувати, і частина респондентів, які ще не визначилися і переваги яких вдалося оцінити, а за Тимошенко - 46%.

В опитуванні зазначається, що місяць тому Ю.Тимошенко виграла б у П.Порошенка зі співвідношенням 55% проти 42%.

Опитування проводилося 23 лютого - 4 березня. Польовий етап дослідження (інтерв'ю за репрезентативною вибіркою з 1308 респондентів) провела компанія InfoSapiens, а GQR провела опрацювання та аналіз даних відповідно до своєї методології. Статистична похибка вибірки становить +/-3,6% для результатів серед респондентів, які мають намір голосувати.

Greenberg Quinlan Rosner (GQR) - міжнародна компанія з головним офісом у Вашингтоні (США), що проводить дослідження громадської думки та стратегічне консультування у виборчих кампаніях. Компанія працювала на виборах у майже 100 країнах.

Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ