Політика

Тимошенко запустила свій "кандидатський" сайт

"Вірю в Україну. Тимошенко 2019"- під такою назвою почала працювати персональна інтернет-сторінка одного з кандидатів у президенти України, лідера партії "Батьківщина" та однойменної парламентської фракції Юлії Тимошенко.

"Особистий сайт кандидата на посаду президента України Юлії Тимошенко докладно розповідає про перебіг її кампанії. Репортажі про зустрічі з виборцями, звіти про поїздки регіонами у межах всеукраїнського туру, рекламні агітаційні матеріали, а також повідомлення про підтримку лідера "Батьківщини" громадськими організаціями та професійними спілками", - повідомляє прес-служба політика в неділю.

На сайті також представлені письмові зобов'язання голови партії - перелік конкретних кроків, які лідер "Батьківщини" втілить в життя у разі перемоги на виборах президента України.

Окремий розділ - повна програма дій нового президента, яка почне виконуватися з першого дня після виборів і базою для якої став Новий курс - концепція корінних перетворень у всіх сферах життя.

"Персональний сайт має на меті не просто ознайомити користувачів мережі Інтернет з планами одного з найбільш рейтингових висуванців на найвищу в країні посаду і ходом його передвиборчої кампанії. На ньому можна дізнатися досі невідомі багатьом подробиці професійного шляху найпопулярнішої української жінки, цікаві деталі її особистого життя", - йдеться в інформації.

Адреса сайту "Вірю в Україну. Тимошенко 2019" – "https://tymoshenko2019.win/".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ