Політика

Порошенко є безумовним лідером з упевненості виборців у перемозі на виборах, зазначають у його виборчому штабі

У виборчому штабі кандидата в президенти України Петра Порошенка відзначають високу ступінь упевненості виборців у перемозі на президентських виборах П.Порошенка.

"Дуже важливий, із точки зору соціології, такий показник, як упевненість виборців у перемозі того чи іншого кандидата - і тут безумовним лідером є Петро Порошенко", - сказав спікер виборчого штабу П.Порошенка Олег Медведєв на брифінгу в понеділок у Києві.

За його словами, згідно з останніми соціологічними дослідженнями (на прикладі агентства "Рейтинг"), "ми бачимо, що зросла останнім часом віра в перемогу (кандидата в президенти, шоумена Володимира - ІФ) Зеленського і падає віра в перемогу (кандидата в президенти, лідера партії "Батьківщина" та однойменної парламентської фракції - ІФ) Юлії Тимошенко".

"Це важливий індикатор, тому що виборцям, коли вони приймають усвідомлений вибір, властиво раціонально ставитися до свого голосу й оцінювати перспективи перемоги того чи іншого кандидата", - наголосив О.Медведєв.

Спікер виборчого штабу П.Порошенка також звернув увагу на необхідність дивитися на соціологічні показники "не лише в статиці, але і в динаміці".

Він зазначив, що з грудня - початку передвиборної кампанії, - досить швидко зріс рейтинг В.Зеленського, зріс рейтинг П.Порошенка, є тенденція до зниження рейтингу Ю.Тимошенко.

"Лише з урахуванням такої динаміки соціологічна картина має більш реальні обриси", - сказав О.Медведєв.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ