Політика

Березенко: в основі заяв Авакова - його політична ангажованість

Народний депутат, заступник голови фракції Партії «Блок Петра Порошенка» у Верховній Раді Сергій Березенко відкидає свою причетність до підкупу виборців і вимагає вибачень від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Категорично відкидаю будь-які голослівні звинувачення з боку міністра на свою адресу і розраховую, що Арсен Борисович (Аваков – ІФ) знайде в собі мужність вибачитися переді мною особисто за поширення недостовірної інформації, яка принижує мою честь, гідність і політичну репутацію", - йдеться в заяві С.Березенка.

Він вбачає в обвинуваченні з боку А.Авакова "політичну заангажованість керівника МВС", який "прагне поставити ввірені йому правоохоронні органи на службу одного з кандидатів на президентських виборах, що провокує його на неправомірне втручання силовиків у виборчий процес під прикриттям гасел про чесні вибори".

С.Березенко наголосив, що "кампанія Петра Порошенка, з точки зору її чесності, відкритості і прозорості, може бути взірцем для інших політичних штабів", а "з боку "Батьківщини" - лише слова. А проти Тимошенко - факти, платіжні відомості, розписки, фінансові «рознарядки» за регіонами".

Раніше А.Аваков в інтерв'ю тижневику "Дзеркало тижня. Україна" заявив, що С.Березенко фігурує в кримінальних справах про підкуп виборців. Він зазначив, що справи, в яких фігурує С.Березенко, відкриті на підставі звернень кандидата в президенти України Юлії Тимошенко та інших.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ