Політика

Гриценко вважає правдивою інформацію про те, що СБУ "кришує" організацію С14

Кандидат у президенти України, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко повідомив, що отримав підтвердження інформації про те, що Служба безпеки України покриває діяльність націоналістичної організації С14.

"Ще один приклад, перевірив через чесних офіцерів СБУ - правда", - написав він на сторінці у Facebook у п'ятницю, прикріпивши до свого допису посилання на статтю про те, що організація С14 перебуває в підпорядкуванні СБУ.

За словами А.Гриценка, керівництво СБУ "зовсім пішло шкереберть".

"Порошенко не зупиняє - він керує, через начальника особистої охорони генерала Федорова. Я вже дав свідчення в Нацполіції і всіх публічно попередив: Авакова - щоб перекрив кордон і не випустив злочинців з України, іноземних послів - щоб не пустили їх до себе, Порошенка і генералів - про відповідальність перед законом. Генерали (СБУ) Юрій Федоров, Віктор Кононенко, Олександр Довженко - вони провокують насильство в країні", - заявляє політик.

28 листопада 2018 року в Одесі група невідомих скоїла напад на А.Гриценка і представників "Громадянської позиції".

Пізніше А.Гриценко дав свідчення слідчому Нацполіції, звинувативши при цьому президента Петра Порошенка, керівника його особистої охорони генерал-майора Ю.Федорова, заступника глави СБУ В.Кононенка і керівника СБУ в Одесі О.Довженка.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ