Політика

З'їзд ДемАльянсу підтримав Садового на президентських виборах

З'їзд партії "Демократичний альянс" підтримав мера Львова, лідера партії "Об'єднання "Самопоміч", Андрія Садового як єдиного кандидата на виборах президента України, повідомляє прес-служба партії " Об'єднання "Самопоміч".

"З'їзд ДемАльянсу підтримав Садового, закликав до переговорів щодо єдиного кандидата в президенти і спільного походу на парламентські вибори," - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті партії "Об'єднання "Самопоміч".

XVI з'їзд партії "Демократичний альянс" відбувся 3 лютого в галереї мистецтв "Цех" і був присвячений президентським виборам.

Делегати зійшлися на думці про об'єднання демократичних політичних сил і висунення на президентських виборах єдиного кандидата.

"Делегати з'їзду підтримали Андрія Садового як гідного бути єдиним кандидатом від демократичних сил і закликали почати переговори з іншими політичними лідерами, щоб до 28 лютого завершити процес об'єднання," - зазначається в повідомленні.

Крім цього "Демократичний альянс" закликав "Громадянську позицію", "Самопоміч", "Силу людей" та інші демократичні партії йти на парламентські вибори спільною командою.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ