Політика

Віце-президент США Пенс закликав республіканців Палати представників підтримати Трампа в його вимозі $ 5,7 млрд на прикордонну стіну

Віце-президент США Майк Пенс у своєму зверненні до республіканців Палати представників Конгресу попросив їх підтримати адміністрацію президента в боротьбі за $ 5,7 млрд на будівництво прикордонної стіни з Мексикою, повідомляє видання "Хілл" з посиланням на джерела.

"Президент йде повним ходом у цьому питанні. Не те щоб він не хотів вести переговори, але він твердо стоїть на своєму", - сказав М.Пенс, виступаючи перед республіканцями під час закритого засідання в Капітолії.

Відповідно до джерела видання в республіканській партії, віце-президент заявив, що республіканці мають "твердо стояти з адміністрацією".

Виступ М.Пенса в Палаті представників Конгресу відбувся на 18-й день "шатдауну" уряду. Чиновники Білого дому все більше турбуються про те, що безліч помірних республіканців можуть приєднатися до спікера палати представників Ненсі Пелосі і демократів, які мають намір провести кілька голосувань, щоб відкрити різні частини уряду в середу, четвер і п'ятницю.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ