Політика

Зеленський оголосив про висунення своєї кандидатури на виборах президента України

Шоумен і артист Володимир Зеленський оголосив, що висуває свою кандидатуру на виборах президента України 31 березня 2019 року.

Відповідна заява В.Зеленського пролунала в рамках його звернення на телеканалі "1+1", яке було показано перед новорічним зверненням президента України Петра Порошенка. Вітання глави держави було показано в ефірі телеканалу вже після настання нового року.

"Нині в Україні така ситуація, коли в кожного українця є три шляхи: перший - жити як живеш, плисти за течією, і це нормально, це вибір кожного, другий шлях - зібрати свої речі та поїхати в іншу країну, заробляти там гроші й надсилати їх своїм рідним і близьким, і це теж нормально, але є ще й третій шлях - спробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе обрав саме його", - сказав В.Зеленський у зверненні до українців в перерві шоу "Новорічний Вечірній квартал 2018" перед настанням нового року.

"Мене давно всі запитують: йдеш - не йдеш? Знаєте, на відміну від наших "великих" політиків, я не хотів вам марно обіцяти, і зараз, за кілька хвилин до нового року, я вам дещо пообіцяю і відразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти в президенти України й одразу виконую - я йду в президенти України. Зробімо це разом. З Новим роком, з новим "Слугою народу", - заявив В.Зеленський.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ