Політика

Третина американців погодилися підтримати Трампа на президентських виборах 2020 року

Третина американців з великою ймовірністю готові проголосувати за президента США Дональда Трампа, якщо він вирішить переобиратися в 2020 році. Про це повідомило в суботу видання The Hill з посиланням на опитування центру політичних наук Америки Гарвардського університету (Harvard CAPS) і дослідницької компанії Harris.

Так, 22% опитаних заявили, що вони "безумовно" голосуватимуть за Трампа, 11% сказали, що вони "найімовірніше" голосуватимуть за Трампа.

Водночас 33% респондентів готові "безумовно" проголосувати за кандидата від Демократичної партії, який братиме участь в президентських виборах 2020 року. Ще 11% заявили, що "швидше за все" голосуватимуть за демократа.

Ще близько 11% респондентів сказали, що вони будуть голосувати не за Трампа і не за кандидата від демократів, а близько 13% поки не визначилися.

Експерти очікують, що Трамп з великою ймовірністю братиме участь у чергових виборах у США. Так, Трамп подав документи на переобрання до виборчої комісії у день вступу на посаду президента США - 20 січня 2017 року.

Опитування було проведено в період з 24-26 грудня, в ньому взяли участь 1473 три респонденти.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ