Політика

Уряд України збереже нейтралітет під час виборів президента і парламенту

Формування пріоритетів розвитку України на наступні роки залежить від того, якими будуть чергові вибори президента і парламенту в 2019 році, вважає прем'єр Володимир Гройсман.

"Від того, якими будуть вибори президента і парламенту, залежить, як будуть сформовані пріоритети розвитку держави на наступні п'ять років, - це правда", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Проведення чесних, прозорих і демократичних виборів. Це моє завдання як прем'єр-міністра України. Інших завдань у мене немає", - заявив В.Гройсман, відповідаючи на запитання, яким чином зберігатиметься нейтралітет коаліційного уряду під час передвиборчого процесу.

Він розуміє, що буде "під атакою серйозного популізму". "Але у мене немає іншого варіанту: доки всі боротимуться за рейтинги, боротимуться за Україну", - наголосив глава уряду.

За його словами, ніхто не застрахований від чергової порції популізму перед виборами. "Але я вважаю, що українці - дуже розумні і мудрі люди. Просто кожен з нас має дуже серйозно над різними красивими словами, які ми чуємо, подумати, і тоді все буде нормально", - додав В.Гройсман.

Повний текст інтерв'ю В.Гройсмана опубліковано на сайті агентства "Інтерфакс-Україна"

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ