Політика

Тимошенко закликала Адміністрацію президента України припинити політичні репресії проти її однопартійців на Черкащині

Лідерка партії ВО "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що Адміністрація президента України використовує політичні репресії проти її однопартійців у Черкаській області.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба партії, Ю.Тимошенко на своїй сторінці у Facebook зазначила, що отримала тривожний сигнал із Черкаської області, де в неділю, 23 грудня, мають відбутися місцеві вибори в об'єднаних територіальних громадах.

Так, за її словами, в п'ятницю обласний прокурор планує вручити підозри керівнику обласного виборчого штабу "Батьківщини" Юрію Тренкіну, голові обласної "Батьківщини молодої" Євгену Щербині та члену партії Сергію Коломійцю.

"Підозри вже підготовлені і підписані. За надуманими, юридично нікчемними підставами влада планує позбавити волі керівництво обласної партійної організації. Раніше так само безпідставно ще чотири підозри було вручено голові Черкаської обласної організації, меру Черкас Анатолію Бондаренку. За нашою інформацією, підозри також готуються голові міської організації Роману Дісканту та першому заступнику голови обласної парторганізації Михайлу Мушієку", - повідомила вона.

Таким чином, за словами Ю.Тимошенко, в Черкаській області вже немає жодного керівника в партійній структурі, "який би залишився без уваги прокуратури".

"Це робиться за прямою вказівкою з Адміністрації президента. Я знаю, що на 23 грудня влада готує ще одну серію провокацій - по всій країні псевдопредставники "Батьківщини" нібито підкуповуватимуть виборців", - сказала Ю.Тимошенко.

Лідерка "Батьківщини" закликала Адміністрацію президента припинити такі дії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ