Політика

Рада розблокувала підписання ресурсного закону з "бюджетного пакета"

Верховна Рада розблокувала підписання ресурсного закону (№9260) з "бюджетного пакета" з поправками до Податкового кодексу про підвищення низка акцизів і зборів, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна".

Парламентарії не підтримали обидва проекти постанови, що передбачали скасування результатів голосування за цей закон 23 листопада.

"Таким чином, обидві постанови відхилено. Це надає можливість розблокувати процес підписання змін до Податкового кодексу", - сказав після голосування спікер парламенту Андрій Парубій.

Він також нагадав, що завтра народні депутати планують розглянути запропоновані парламентським комітетом з питань податкової та митної політики додаткові поправки до ухваленого законопроект №9260. Ухвалення уточнень не передбачає обговорення в залі, зазначив він.

Як повідомлялося, на погоджувальній засіданні в парламенті глава комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна заявила про необхідність затвердження додаткових трьох поправок до ухваленого ресурсного закону, проте не уточнила, яких саме.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ