Політика

Лідер "Самопомочі" пропонує затримати Медведчука та обміняти його на українських моряків, полонених у РФ

 Міський голова Львова, лідер "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий озвучив пропозицію затримати за державну зраду лідера громадського руху "Український вибір - Право народу", члена партії "За життя" Віктора Медведчука та обміняти його на українських моряків, полонених у РФ.

"У мене є пропозиція: серед великої кількості російської агентури, яка достатньо вільно себе почуває в Україні... є і Віктор Медведчук. Я пропоную його затримати за державну зраду. Ми можемо його обміняти не тільки на наших моряків, які сьогодні є в полоні. Ми можемо його поміняти і на всіх наших політичних ув'язнених і Олега Сенцова, які сьогодні знаходяться в російських тюрмах", - сказав А.Садовий у відеоблозі на Youtube.

Як повідомлялося, російські прикордонники 25 листопада із застосуванням зброї захопили в районі Керченської протоки буксир "Яни Капу" і малі броньовані артилерійські катери Військово-Морських сил ЗСУ "Бердянськ" і "Нікополь".

24 українців, що перебували на захоплених суднах Військово-Морських сил ЗСУ, було заарештовано за рішенням судів Сімферополя та Керчі до 25 січня 2019 року. На 29 листопада заарештованих моряків етапували до Москви в СІЗО "Лефортово". При цьому троє поранених перебувають у медблоці слідчого ізолятора "Матроська тиша".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ