Політика

Порошенко: Боротимемося за повернення захоплених РФ моряків всіма засобами

Президент України Петро Порошенко заявляє, що Україна боротиметься всіма можливими методами за звільнення українських моряків, захоплених РФ у Керченській протоці в неділю, повідомляється на офіційному сайті глави держави.

"Безумовно, ми продовжуватимемо нашу боротьбу для того, щоб витягнути українських моряків та офіцерів із російських в'язниць... Увесь світ визнає: Крим - це Україна і територіальні води українські. І взагалі це все - нищівний фарс", - сказав П.Порошенко в інтерв'ю українським телеканалам.

Президент повідомив, що дав доручення відповідним спецслужбам, уповноваженій Верховної Ради з прав людини Людмилі Денісовій і посольствам вжити всіх заходів, які є в розпорядженні України, для повернення українців.

П.Порошенко також розповів, що замовляв розмову з президентом РФ Володимиром Путіним, однак відповіді не отримав. Через це він звернувся до канцлера Німеччини Ангели Меркель, щоб та провела розмову з В.Путіним для негайного звільнення українських воїнів та українських кораблів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ