Політика

Фріз вітає рішення Гройсмана внести її кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів

Народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Фріз, яку прем'єр-міністр запропонував призначити міністром у справах ветеранів, вітає таке рішення.

"Вітаю рішення прем'єра щодо внесення кандидатури на посаду міністра України у справах ветеранів. Тепер м'яч на полі парламенту. Тепер Верховна Рада має виявити наявність політичної волі щодо початку інституалізації Міністерства у справах ветеранів", - написала вона на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

І.Фріз зазначила, що створення міністерства є принципово важливим з огляду на те, що ветеранськими питаннями необхідно опікуватися комплексно.

Вона додала, що з червня, коли розпочалося обговорення ініціативи щодо створення міністерства, коментувала це питання, а також принципи діяльності майбутнього відомства.

Нардеп наголосила, що відбулася низка зустрічей з ветеранськими, громадськими організаціями.

"Презентовано бачення проекту міністерства, яке розроблено Комітетом Верховної Ради у справах ветеранів та проектним офісом реформ. Навіть напрацьовано перші кроки з його запуску за чітким календарним планом", - розповіла І.Фріз.

"Саме тому до безпосереднього ухвалення рішення в парламенті я утримаюся від подальших коментарів", - додала вона.

Як повідомлялося, 21 листопада, прес-служба Кабінету Міністрів повідомила, що прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пропонує Верховній Раді затвердити Оксану Маркарову на посаді міністра фінансів України та призначити депутата від фракції "Блок Петра Порошенка" І.Фріз на посаду міністра України у справах ветеранів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ