Політика

Герасимов: Відповідальність за некомпетентного мера Сміли Тимошенко має взяти на себе

У лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко і мера Сміли Олексія Цибка давні політичні зв'язки, заявив в ефірі телеканалу "Прямий" у п'ятницю голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов.

Він підкреслив, що з півтори тисячі населених пунктів в Україні до зими не підготувався той, мер якого разом з Ю.Тимошенко у 2017 році проривав кордон під час депортації Міхеїла Саакашвілі.

"Ось що буває, коли мери замість турботи про людей займаються навіть не політикою, а політиканством. Тому що ви пам'ятаєте, як ця людина, мер Сміли, проривав кордон, бив наших прикордонників разом з Юлією Володимирівною і паном Саакашвілі. Ви знаєте всі інші історії , пов'язані з Росією, з російськими організаціями, і це дійсно неприпустимо", - заявив А.Герасимов.

Раніше віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко назвав проблеми з газопостачанням у Смілу "політичним питанням".

"Я думаю, що безпосередньо Верховна Рада також дасть оцінку таким діям, і постанову у Верховній Раді про проведення дострокових перевиборів як мера, так і міських депутатів буде прийнято", - зазначив Г.Зубко.

Крім того, він підкреслив, що прокуратура буде розслідувати цю справу як факт бездіяльності чиновників, який ледь не призвів до надзвичайних наслідків.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ