Політика

Трамп розкритикував розслідування Мюллера за недобросовісний підхід до слідства

Президент США Дональд Трамп у четвер укотре виступив із критикою розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, звинувативши його команду в недобросовісному веденні слідчих дій.

"Вони не знайшли жодних ознак змови... Вони кричать на людей, страшенно з ними поводяться, намагаючись домогтися потрібних їм відповідей. Їм все одно, скільки життів вони зруйнують", - написав Д.Трамп у своєму "Твіттері".

"Це озлоблені люди, зокрема конфліктний Боб Мюллер, який працював на Обаму протягом восьми років. Вони навіть не зажатимуть на все погані вчинки і злочини, які чинить інша сторона", - додав він.

"Це полювання на відьом, якого раніше Америка не бачила", - додав він.

Д.Трамп вже неодноразово критикував розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера, присвячене можливій змові Д. Трампа з Москвою для перемоги на виборах у 2016 році.

Раніше в листопаді президент США прийняв відставку генпрокурора Джеффа Сешнс, за якої було ініційовано це розслідування.

Сам Д.Трамп неодноразово заявляв, що міг би самостійно припинити це розслідування і розпустити команду Р.Мюллера, але не хоче цього робити.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ