Політика

У Радикальній партії вимагають розслідувати побиття невідомими лідера молодіжного крила партії

Невідомі побили в Києві голову молодіжного крила "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігоря Бєлова, повідомляють у партії.

"Вночі жорстоко побили керівника нашої молодіжки Ігоря Бєлова. Очевидно, що причина нападу - акції протесту, які проводило Молодіжне крило Радикальної партії під "Укравтодором", "Нафтогазом" проти свавілля цих структур. Вимагаю від правоохоронців ретельного розслідування цього нападу", - написав лідер партії народний депутат Олег Ляшко в п'ятницю на своїй сторінці.

Нардеп-радикал Дмитро Лінько повідомив у Facebook, що нападники чекали І.Бєлова в під'їзді будинку, де той проживає. "Після нападу вигукнули "Останнє попередження". Очевидно, що замовники цього замаху - одні з тих, хто став "жертвою" акцій протесту, які проводила молодіжка РПЛ, викриваючи нечистих на руку чиновників", - написав Д.Лінько, зазначивши, що у І.Бєлова "струс мозку, переламані ніс і щелепа".

"Звертаюся до Арсена Авакова, Андрія Крищенка, Сергія Князева - цей злочин має бути розслідуваний, нападники і замовники встановлені та покарані! За будь-яку інформацію про можливих організаторів злочину гарантую винагороду і анонімність", - написав нардеп.

Інформація про подію зареєстрована Подільським районним управлінням столичної поліції. Наразі правоохоронці визначаються з кваліфікацією. Джерело в правоохоронних органах повідомило агентству, що швидше за все буде відкрито кримінальне провадження за ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ