Політика

Трамп вважає, що його дочка Іванка підійде для роботи на посаді постпреда США при ООН

Президент США Дональд Трамп вважає, що його дочка Іванка підійшла б на пост постійного представника країни при ООН, проте побоюється обвинувачень у використанні родинних зв'язків.

"Так здорово, всі хочуть бачити Іванку Трамп постійним представником США при ООН. Вона була б неймовірною, але я вже чую обвинувачення в непотизмі! У нас є багато людей, які хочуть роботу", - написав Д.Трамп в своєму Twitter у п'ятницю .

Раніше цього тижня стало відомо, що Ніккі Гейлі наприкінці 2018 року залишить пост постійного представника США при ООН. Вона вважається однією з висхідних зірок Республіканської партії та вірною прихильницею Д.Трампа.

Пізніше Д.Трамп заявив, що розглядає кандидатури п'ятьох претендентів на пост постійного представника США при ООН і пообіцяв оголосити ім'я майбутнього постпреда протягом двох-трьох тижнів.

Раніше газета "Вашингтон пост" писала, що в Білому домі розпочалася боротьба за вакантну посаду постпреда при ООН. Так, повідомляла газета, коаліція на чолі з дочкою Д.Трампа Іванкою та її чоловіком Джаредом Кушнером підтримує Діну Пауелл, а радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон виступає за більш консервативного кандидата, наприклад, Річарда Гренелла.

Пізніше видання "Політико" з посиланням на три джерела, знайомих із ситуацією, стверд

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ