Політика

"ДемАльянс" і "Самопоміч" укладають політичний союз напередодні виборів

Політичні партії "Демократичний альянс" ("ДемАльянс") та "Об'єднання "Самопоміч" ухвалили рішення укласти угоду про політичний союз і спільно брати участь у майбутніх президентських, парламентських та місцевих виборах.

"Наступного року в Україні відбудуться президентські та парламентські вибори. Країна стоїть перед загрозою реваншу. Корупція та тотальна неефективність влади не просто забирає шанс на європейське майбутнє для України, вона підриває основи нашої безпеки та незалежності вже сьогодні. Усвідомлюючи ризики, які стоять перед країною, "ДемАльянс" та "Об'єднання "Самопоміч" прийняли рішення укласти угоду про політичний союз та спільно боротись за перемогу на президентських, парламентських та місцевих виборах", - повідомляє у вівторок уранці прес-служба "ДемАльянсу".

З огляду на це у вівторок удень у центрі Києва співголова партії ("ДемАльянс") Василь Гацько та голова партії "Об'єднання "Самопоміч", мер Львова Андрій Садовий проведуть прес-конференцію, на якій розкажуть, що означає такий союз, а також "хто буде кандидатом від демократичної опозиції на президентських виборах".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ