Політика

Склади в Чернігівській області підірвали для приховання розкрадання, стверджує І.Кива

Підривання складів із боєприпасами в Чернігівській області - це спроба влади приховати чергове розкрадання, вважає голова Соціалістичної партії України Ілля Кива, повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайті.

"Як ми можемо оборонятися, коли постійно вибухають склади з боєприпасами тільки для того, щоб приховати чергове шахрайство!", - написав І.Кива на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

На думку політика, винні в підриванні знову зможуть уникнути покарання, а винна в цьому нинішня влада. "Знову горять склади боєприпасів, тільки тепер на Чернігівщині! Можна скільки завгодно винити в цьому зовнішнього ворога, але настав час подивитися правді в очі. Сватове, Балаклія, Калинівка... Ічня! Кого покарали? Нашу країну сьогодні розривають на частини, і головна причина в нас самих! У нашій беззубій і сліпій владі, в тотальній безкарності і в корупції", - зазначив він.

Глава СПУ наголосив, що лише посилення і неминучість покарання, тотальна реформа військово-силового блоку і повне перезавантаження влади зможе змінити ситуацію. "Без цього нам не зупинити агресора і не відновити територіальну цілісність країни... Хаос з'їдає нашу країну", - наголосив І.Кива.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ