Політика

Проект держбюджету-2019 та зняття недоторканності з двох нардепів будуть ключовими у ВР наступного пленарного тижня

Ключовими питаннями для Верховної Ради наступного пленарного тижня буде затвердження у першому читанні проекту державного бюджету на 2019 рік і позбавлення недоторканності двох народних депутатів за поданням генерального прокурора України, повідомив голова парламенту Андрій Парубій.

"Питанням №1 наступного тижня буде бюджет. Згідно з регламентом, ми повинні ухвалити в першому читанні бюджет до 20 жовтня", – сказав спікер журналістам у Тбілісі в суботу.

А.Парубій також нагадав, що Верховна Рада матиме розглянути подання генерального прокурора України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності двох народних депутатів.

Як повідомлялося, 4 жовтня, народні депутати не підтримали позбавлення недоторканності нардепа з фракції "Опозиційний блок" Сергія Дунаєва.

У понеділок, 8 жовтня, парламентський комітет з питань регламенту розгляне подання на позбавлення недоторканності народних депутатів з "Опозиційного блоку" Олександра Вілкула та Дмитра Колеснікова. Після цього ці питання можуть бути винесені в сесійну залу для ухвалення рішення ВР.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ