Політика

І.Геращенко нічого не знає про начебто переговори щодо обміну українського режисера Сенцова на засуджених у США громадян РФ

Перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи (ТКГ) Ірина Геращенко наголошує, що не має інформації про начебто переговори щодо обміну українського режисера Олега Сенцова на засуджених у США громадян РФ Віктора Бута та Костянтина Ярошенка.

"Щодо чуток у ЗМІ про начебто перемовини американців і росіян щодо звільнення Сенцова в обмін на російський кримінал, то під час візиту до США і перемовин з американськими високопосадовцями ми такої інформації ні від кого не чули. (...) Я не можу коментувати інформацію в НГ ("Новая газета" - ІФ) щодо Олега, бо мені про це нічого не відомо", - написала вона на сторінці у Facebook.

І.Геращенко запевнила, що Україна продовжить роботу щодо звільнення заручників і боротиметься за звільнення всіх.

Раніше російське видання "Новая газета" з посиланням на джерело повідомило, що головною умовою для повернення О.Сенцова на територію України є видача Росії її громадян, засуджених у США: Віктора Бута і Костянтина Ярошенка, а також Марії Бутіної, яка перебуває під арештом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ