Політика

Порошенко продає свій завод "Кузня на Рибальському"

Президент України Петро Порошенко продає свій суднобудівний завод "Кузня на Рибальському" вітчизняному покупцеві після згоди Антимонопольного комітету, повідомив прес-секретар глави Української держави Святослав Цеголко.

"Фонд Прайм ессетс кепітал, який управляє активами Петра Порошенка повідомив, що досяг принципової угоди про продаж заводу "Кузня на Рибальському" вітчизняному покупцеві. В разі, якщо Антимонопольний комітет надасть згоду і будуть вирішені всі формальності, угоду підпишуть і реалізують", - написав С.Цеголко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Також він нагадав, що в січні 2016 року П.Порошенко передав свій найбільший актив, компанію "Рошен", у довірчу власність Rothschild, світовій компанії з бездоганною репутацією. У квітні минулого року менеджмент "Рошен" закрив Липецьку кондитерську фабрику і згорнув виробництво. А в Криму Севастопольський морський завод був конфіскований окупантами.

"Ніяких" аграрних або крохмальних бізнесів в РФ", про які безпідставно і брехливо стверджують опоненти, у Петра Порошенка немає", - підкреслив С.Цеголко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ