Політика

"Громадянська позиція" призначила керівників виборчих штабів Гриценка в 4 західних областях України

У політичній партії "Громадянська позиція" визначилися з відповідальними за роботу передвиборчих штабів лідера партії Анатолія Гриценка на майбутніх виборах президента України у Волинській, Львівській, Івано-Франківській і Тернопільській областях.

Відповідне розпорядження підписав голова центрального виконавчого комітету партії Микола Нещадим, повідомляє офіційний сайт "Громадянській позиції".

У Волинській області штабом А.Гриценка керуватиме голова обласної партійної організації Сергій Чуріков, у Львівській - депутат та секретар Львівської міськради, віце-консул почесного консульства Бельгії у Львові Анатолій Забарило.

В Івано-Франківській області виборчим штабом А.Гриценка буде голова обласної партійної організації Микола Ладовський, у Тернопільській області - голова обласної організації "Громадянської позиції", депутат Тернопільської міськради Петро Ландяк.

Раніше у деяких ЗМІ з'явилася інформація, що виборчий штаб А.Гриценка очолить позафракційний народний депутат Віктор Балога, але ані А.Гриценко, ані В.Балога не підтвердили цю інформацію.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ