Політика

НАЗК не знайшло порушень у е-деклараціях Гройсмана, Омеляна, Жданова, Семерака та Корчак

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) не знайшло значних порушень в електронних деклараціях чотирьох членів Кабінету Міністрів, зокрема глави уряду Володимира Гройсмана, а також у деклараціях екс-глави НАЗК Наталії Корчак.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба НАЗК, на черговому засіданні Нацагентство затвердило результати повних перевірок е-декларацій за 2017 рік прем'єр-міністра В.Гройсмана, міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, міністра інфраструктури Володимира Омеляна та міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака.

Крім того, було затверджено результати повних перевірок е-декларацій члена Нацагентства з питань запобігання корупції, екс-глави НАЗК Н.Корчак, поданих за 2015 і 2016 роки, а також президента Національної академії державного управління за президента України Василя Куйбіди за 2016 рік.

За інформацією НАЗК, у цих деклараціях "не виявлено порушень або виявлені незначні порушення, які не тягнуть за собою адміністративну або кримінальну відповідальність".

Реклама
Реклама

ОСТАННЄ