Політика

Трамп під час зустрічі з Путіним спробує знайти спосіб домогтися прогресу в відносинах двох країн

Президент США Дональд Трамп під час майбутнього саміту з російським президентом Володимиром Путіним спробує визначити, чи є спосіб домогтися прогресу в відносинах між двома країнами, вважає американський віце-президент Майк Пенс.

"Як президент (США Д.Трамп - ІФ) заявляв неодноразово, він завжди вірить в переговори. Він вірить у те, що потрібно сідати з лідерами інших країн один навпроти одного і визначати, чи є спосіб домогтися прогресу в відносинах. Я думаю, що він направляється на цей саміт (з президентом РФ В.Путіним - ІФ) багато в чому з таким настроєм", - сказав віце-президент в інтерв'ю телеканалу Fox News.

На питання журналіста, чи є В.Путін "другом чи ворогом", М.Пенс відповів: "Президент чітко дав зрозуміти, що у нас з Росією інтереси які суперечать один одному. Але це не скасовує того факту, що у випадку з Сирією, де залучені російські військові на стороні режиму (президента Сирії Башара - ІФ) Асада, а наші збройні сили хоробро борються за знищення вогнища ІДІЛ, нам потрібно знайти спосіб працювати спільними зусиллями, щоб домогтися довгострокового рішення".

"У нас є і питання, що стосуються України, та інші проблеми, наявні у відносинах між країнами", - додав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ