Політика

У "Батьківщині" сумніваються, що Фріз відповідає посаді глави Міністерства у справах ветеранів

Професійні якості народного депутата фракції "Блок Петра Порошенка" ("БПП") Ірини Фріз навряд чи відповідають посаді міністра у справах ветеранів, вважає народний депутат із фракції "Батьківщина" Сергій Власенко.

"Хто така Ірина Фріз? Прес-секретар Порошенка? Я за те, щоб призначали міністрами професійних людей, які знаються (на конкретній сфері - ІФ)", - сказав він журналістам, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна", чи підтримає "Батьківщина" призначення І.Фріз міністром у справах ветеранів.

За словами С.Власенка, незважаючи на те, що міністр - політична посада, призначати на неї необхідно професійну людину у відповідній сфері, а не "особисто відданих президенту людей".

"Якщо пані Ірина відповідає вимогам професійності - це одна ситуація. Але я просто в цьому трохи сумніваюся", - сказав депутат.

Як повідомлялося, в четвер фракція "Блок Петра Порошенка" підтримала кандидатуру І.Фріз на посаду глави Міністерства у справах ветеранів. Заступник голови фракції Олексій Гончаренко в коментарі журналістам висловив сподівання, що інші фракції парламенту підтримають кандидатуру І.Фріз.

І.Фріз - голова підкомітету з питань безпеки державних інформаційних систем комітету Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони, голова парламентської делегації в ПА НАТО.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ