Політика

Комітет ВР з питань свободи слова підтримав позбавлення парламентської акредитації двох журналісток за непристойний жест

 Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики підтримав звернення керівника прес-служби апарату парламенту щодо позбавлення карток акредитації двох журналісток.

Відповідне рішення члени комітету підтримали на засіданні в середу.

"Маленька перемога на шляху підвищення статусу парламентського кореспондента - дівчат, які зневажають найвищий законодавчий орган і державні символи, позбавлено акредитації в парламенті. За це одноголосно проголосували члени комітету з питань свободи слова та інформаційної політики", - написала керівник прес-служби апарату Верховної Ради Ірина Кармелюк на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу.

Вона звернулася до комітету з тим, щоб він схвалив позбавлення акредитації у Верховній Раді двох журналісток, одна з яких показала непристойний жест у відповідь на те, що її сфотографували.

Фотографію з цим жестом розмістив її автор, парламентський фотограф, на своїй сторінці у Facebook. У коментарях під фотографією розгорілася дискусія з використанням ненормативної лексики деякими її учасниками. В обговоренні брали участь, зокрема, дві зазначені журналістки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ