Політика

Клімкін закликав міжнародні компанії приєднатися до України в протидії російським кіберзагрозам

 Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав міжнародні компанії приєднатися до України в протидії російським кіберзагрозам.

"Я хочу створити платформу в партнерстві з айтішниками та громадянським суспільством для того, щоб відбивати російські кіберзагрози і протидіяти пропаганді. Росія використовуватиме Україну як полігон для відпрацювання своїх гібридних методів. Хочу закликати міжнародні компанії приєднатися до нас у протидії російським загрозам, адже після наших виборів будуть вибори в США, інших країнах, а допомагаючи нам, вони допоможуть і собі", - сказав П.Клімкін в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він наголосив, що наступні вибори в Україні стануть питанням виживання України "як європейської демократичної країни".

"Ми маємо для себе і для всього світу визначити, що це конфлікт не лише між країнами, Україною та Росією, це конфлікт між двома суспільствами, одне з яких побудоване на правах людини і свободі, інше ж - на абсолютно інших авторитарних принципах", - сказав міністр.

П.Клімкін також висловив упевненість у тому, що Росія використовуватиме час передвиборчої та виборчої кампанії для тотальної дестабілізації України.

Повний текст інтерв'ю П.Клімкіна буде оприлюднено на сайті агентства "Інтерфакс-Україна"

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ