Політика

Глави МЗС G7 та України обговорили проблематику Криму, Донбасу та заручників - Клімкін

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" та України під час неформальної зустрічі в Торонто (Канада) обговорили питання окупованих територій України та утримуваних РФ заручників, розповів глава українського зовнішньополітичного відомства Павло Клімкін за підсумками зустрічі.

"Було відчуття, що Україна є частиною цієї спільноти, й ті виклики, які стоять перед нами сьогодні, є викликами нашим спільним цінностям. Говорили про все: від окупованих Криму і Донбасу до українських заручників, яких незаконно утримує РФ", - написав П.Клімкін на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Він подякував міністру закордонних справ Канади Христі Фріланд, на запрошення якої відбулася зустріч глав зовнішньополітичних відомств, "за щиру розмову та дружню атмосферу".

"Христя влаштувала справжнє українське свято у своїй світлиці. Особливо зворушило, що її діти приготували все самі, приємно, що колегам і друзям із G7 наші українські страви припали до смаку. Іще раз дякую Христі Фріланд за щиру підтримку та особливу українську гостинність у Торонто!", - написав П.Клімкін.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ