Політика

Парубій сподівається на розгляд у середу профільним комітетом президентського законопроекту про нацбезпеку

Голова Верховної Ради Андрій Парубій розраховує, що парламентський комітет з питань національної безпеки і оборони в середу, 4 квітня, зможе ухвалити рішення щодо законопроекту про національну безпеку та оборону (№8068).

"Я сподіваюся, що цієї середи ми зможемо вийти на позитивне рішення, і це відкриє шлях для того, щоб закон був внесений до зали і розглядався в залі Верховної Ради", - сказав А.Парубій на брифінгу в понеділок.

Він нагадав, що стосовно президентського законопроекту про національну безпеку і оборону була дискусія щодо питання, чи включати доповнення до законопроекту під час його прийняття в першому читанні або включити їх через поправки між першим і другим читанням.

Спікер парламенту також повідомив, що робоча група, створена на одному із засідань комітету з національної оборони, вже закінчила роботу над законопроектом.

Раніше, 21 березня, засідання парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, на якому планувалося розглянути президентський законопроект про національну безпеку, не відбулося через відсутність кворуму - не прийшла більша частина народних депутатів із фракції "Блок Петра Порошенка".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ