Політика

Тереза ​​Мей і Ангела Меркель обговорили протистояння "російський агресії"

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза ​​Мей і канцлер Німеччини Ангела Меркель в ході телефонної бесіди підтвердили важливість спільного протистояння "російській агресії", повідомила прес-служба британського прем'єра.

"Канцлер і прем'єр-міністр погодилися, що необхідно продовжити працювати спільно над протистоянням зростаючої агресії з боку Росії", - йдеться в поширеному комюніке за підсумками бесіди.

Лідери двох країн також торкнулися питань, що стосуються тимчасового скасування ввізних мит США на сталь і алюміній для Євросоюзу, важливості збереження угоди з іранського атому, на перегляді якої наполягає американський президент.

У середу Мей провела телефонну розмову з Трампом. Сторони погодилися, що обидві сторони повинні протидіяти російському шпигунству і запобігати майбутнім хімічним атакам на своїй території, йдеться в прес-релізі Білого дому.

"Лідери двох держав погодилися з важливістю демонтажу російських шпигунських мереж в Сполученому Королівстві і в США, щоб скоротити нелегальну діяльність Росії і запобігти майбутнім хімічним атакам на території двох країн", - наголошується в документі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ