Політика

Регламентний комітет ВР визнав подання генпрокурора на затримання та арешт Савченко законними

 Регламентний комітет Верховної Ради у своїх висновках визнав законними, достатніми і обґрунтованими подання генерального прокурора про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт позафракційного народного депутата Надії Савченко.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", таке рішення регламентний комітет ухвалив на засіданні в четвер уранці і передав його спікеру Верховної Ради, після чого подання про позбавлення недоторканності можуть бути внесені на розгляд народних депутатів у сесійній залі.

Член комітету Володимир Арешонков (фракція "Блок Петра Порошенка") зазначив, що на пленарному засіданні ВР очікують також, що генпрокурор оприлюднить відеодокази звинувачень Н.Савченко.

У свою чергу спікер Верховної Ради Андрій Парубій, відкриваючи пленарне засідання парламенту в четвер уранці, повідомив: "Щойно буде роздано результати рішення регламентного комітету, я невідкладно поставлю на розгляд питання про зняття недоторканності".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ