Політика

Нардеп Савченко заявляє, що не планувала незаконних дій зі зброєю у Раді і не має зв'язку з РФ

Позафракційний народний депутат України Надія Савченко заявляє, що не планувала жодних незаконних дій зі зброєю і боєприпасами в Верховній Раді України, а також заперечує будь-який свій зв'язок з Російською Федерацією.

"Я у Верховній Раді перебуваю вже два роки. Якби я щось планувала, я б уже щось зробила. Я планувала показати владі те, що може бути. Причому таким, яким просто бути не може з точки зору військової операції. Мені було дуже важливо, щоб в це повірили, щоб це доносили", - сказала Н.Савченко на брифінгу у вівторок у Києві, відповідаючи на запитання, чи планувала вона будь-які незаконні дії зі зброєю в Верховній Раді.

Також нардеп категорично відкинула будь-який зв'язок з Росією та її спецслужбами і наголосила, що у правоохоронних органів немає цих доказів. "У них жодної прив'язки до Кремля (немає доказів зв'язку Н.Савченко зі спецслужбами РФ - ІФ), ніякої. Я не знайома з Медведчуком (провідником ОУН "Український вибір" Віктор Медведчук - ІФ), я ніколи не брала жодного фінансування, скажімо так зі сходу (з Російської Федерації - ІФ). У них немає доказів цьому, і ніколи не буде, тому що це неправда", - заявила депутат.

Вона додала: "Моїм завданням було створення цієї абсурдної ситуації для того, щоб збройні сили про це чули і щоб вони гули, що це відбувається".

Також нардеп запевнила, що не носить жодних заборонених предметів до парламенту.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ