Політика

Тимошенко: "Істерія" навколо Савченко потрібна для прикриття антиукраїнських дій влади, але "Батьківщина" підтримає позбавлення її недоторканності

Лідерка парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко сумнівається, що позафракційний народний депутат Надія Савченко могла б організувати державний переворот в Україні, але заявляє, що за позбавлення її недоторканності фракції проголосує.

"Усе, що робиться навколо Надії Савченко останніми днями, свідчить про те, що таким галасом реально прикривають антиукраїнські кроки, які робляться... Я не думаю, що Україна на сьогодні настільки слабка, щоб одна людина, Надія Савченко, робила перевороти або щось інше. Я вважаю це істерією, яка прикриває реальний стан справ із корупцією з останнім розкраданням української власності", - сказала Ю.Тимошенко журналістам у Києві в понеділок.

На її думку, такими діями стосовно Н.Савченко, зокрема, прикривають намір позбавити державу управління газотранспортною системою.

Водночас політик зазначила, що в ситуації з Н.Савченко мають розібратися силові структури. За словами Ю.Тимошенко, фракція "Батьківщина" голосуватиме за позбавлення недоторканності колишньої колеги з фракції, як завжди голосує в питаннях позбавлення недоторканності.

Як відомо, Н.Савченко в 2014 році, перебуваючи в російському ув'язненні, пройшла до українського парламенту під першим номером списку партії "Батьківщина". Після звільнення вона якийсь час працювала у складі цієї фракції, проте в грудні 2016 року Н.Савченко виключили з "Батьківщини".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ